AboutGiv en kærlighedsgave

Om hjerteskaalenHver enkelt unikke skål er skabt i kærlighed


Det har været en lang proces at nå her til...


Det har taget tre år at få det hele til at hænge sammen, så jeg endelig selv er tilfreds med mit produkt. Det er ikke så underligt, det har taget så lang tid, for der kan gå hele 86 ting galt fra det våde ler til færdigt produkt. Derfor har jeg en leveringstid på bestillinger på ca. otte uger.

Alle skåle er helt unikke selvom udgangspunktet kan være det samme - både leret og glasuren er levende materialer, som kan give sig og som ikke er helt forudsigelige.


Man siger, at keramik ikke er for sarte sjæle og det må jeg give dem ret i - man skal kunne rumme at tingene ikke lykkes første gang og heller ikke 10. gang... Det kræver en god portion gåpåmod og vedholdenhed (stædighed) at kaste sig ud i leret.


Jeg er lykkelig for de mennesker, som har hjulpet mig på vej og generelt vil jeg sige, at jeg kun har mødt søde og hjælpsomme keramikere - alle villige til at øse ud af deres ekspertice, alle imødekommende. Uden jer var jeg ikke nået her til:


Bente Brosbøl Hansen
Lise Nørding
Nina Lund
Benedicte Castenschiold

M.fl.


Tusind tak for jeres store hjælpsomhed.


Man kan roligt sige, at I er eksempler på, at vi hver har vores eget unikke, kreative udgangspunkt og derfor er der ingen konkurance.


Kærligst,

Henriette Om Henriette Eiby Christensen:


Henriette har lavet mange ting og har flere uddannelser, bl.a. Shipping, Dekoratør og er læreruddannet.

Hun har skrevet ca. 25 selvudviklingsbøger og har flere på vej....

Modtag hjerteskaalens nyhedsbrev


med inspiration

og

varme